Kokoonpanijoita Heinolaan
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021
Omaatko hyvät kädentaidot ja olet näppäsorminen tekijä? Haluatko työskennellä työpaikassa missä valmistetaan laadukkaita valaisimia? Jos, tässä voi olla sinun seuraava työpaikkasi.
 
Etsimme, asiakkaallemme kokoonpanijoita Heinolaan.
Työtehtävät sisältävät laadukkaiden valaisimien kokoonpanoa ja kasausta. Kasaus tapahtuu paikan päällä alusta loppuun. Kokemus kokoonpanotyöstä on pelkkää plussaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti. 
 
Toivomme, että työotteesi on tarkka, teet laadukasta jälkeä ja samanaikaisesti pysyt hyvässä tahdissa. Olet näppäräsorminen, sinulla on hyvät kädentaidot ja pystyt tekemään rutiininomaista työtä. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä niin ei haittaa, kunhan työmotivaatiosi on timanttia.
Tarjoamme sinulle: Työsuhde on aluksi määräaikainen (vuoden loppuun), mutta tässä tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyrityksellemme. Työ on päivätyötä. Palkkaus on puusepänteollisuuden tessin mukainen. Kuntosali on kaikkien työntekijöiden käytössä sekä tarjolla hierontaetu. Tässä porukassa on myös mukava työskennellä! Selvitäthän etukäteen, että pääset kulkemaan hyvin työpaikalle.

Olisiko tässä sinulle seuraava työpaikka? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 31.7 2021 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanni Silkkari, 040 189 2770, sanni.silkkari@personalhuset.fi.

Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 Avainsanat: kokoonpano, kasaus

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477246
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola, Hollola, Lahti, Nastola