Kokoonpanijoita Fiskarsille
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Palkkaamme lisää reippaita tehdastyöntekijöitä eri tehtäviin Fiskarsille Pinjaisiin.

Kyseessä on 3-vuorotyö arkisin, viikko kutakin vuoroa kerrallaan (vuorot klo 6-14, 14-22 ja 22-06). Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, jatkuen aluksi ainakin jouluun asti. Vuoden vaihteessa saattaa olla hiljaisempaa, mutta alkutalvesta alkaa taas uudet kiireet. Huom! Haemme nyt määräaikaisia tuotantotyöntekijöitä, mutta samalla sinulle avautuu mahdollisuus myös pysyvään työsuhteeseen Fiskarsilla! Etsimme tekijöitä ensisijaisesti lumityövälineiden kokoonpanoon, mutta soveltuvuutesi mukaan voit toimia myös saksikokoonpanijana, kirveshiojana tai seppänä.  

Hae heti jos:
- kykenet kolmivuorotyöhön ja voit työskennellä ainakin marraskuun loppuun, mielellään pidempään
- kykenet nopeatempoiseen, fyysiseen seisomatyöhön
- pääset kulkemaan tehtaalle Pinjaisiin
- kommunikoit sujuvasti suomen tai ruotsin kielellä

Huomioimme myös tekijät joilla ei ole aiempaa kokemusta tuotantotyöstä! Tärkeintä on aito halu tehdä tuotantotyötä ja olla osa sitä ketjua, joka valmistaa laadukkaita ja tunnettuja Fiskars -tuotteita!

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta ja täytä tietosi ja osaamisesi huolellisesti, niin nopeutat hakemuksesi käsittelyä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi.

-------

Vi anställer ännu fler duktiga fabriksarbetare till Fiskars i Billnäs.

Arbetet sker vardagligen i 3-skift och skiften byts veckovis (skiften är kl 6-14, 14-22 och 22-06). Arbeten inleds enligt överenskommelse så fort som möjligt och fortsätter åtminstone till julen. Vid årsskiftet kan det vara lugnare, men vårsäsongen börjar igen redan tidigt på vintern. Fastän vi söker nu tidsbunden arbetskraft så kan du ha en bra chans till fast anställning på Fiskars! Främst söker vi hopplockare för snöröjningsredskap, men enligt dina kompetenser kan du även jobba som produkstionarbetare på sax- eller yxlinjen, eller som smed på verkstaden.

Sök genast om:

- du kan arbeta i 3-skift och kan jobba åtminstone till slutet av november, gärna längre
- du klarar av fysiskt arbete med snabbt tempo och som görs stående
- du kan ta dig av och an till fabriken
- du kommunicerar flytande på svenska eller finska

Du kan söka jobbet fastän du inte har tidigare erfarenhet av produktionsarbeten. Viktigaste är att du har ett verkligt intresse över produktionsarbeten och viljan att vara en del av den kedjan som tillverkar välkända Fiskars produkter av hög kvalitet!

Sök arbetet via länken nedan. Fyll i dina uppgifter och kompetenser med omsorg så försnabbar du behandlandet av din ansökan. Du kan även ladda din CV med som bilaga.

-------

Fiskars Groupin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Brändimme Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood ovat mukana ihmisten elämässä - niin kotona, puutarhassa kuin ulkona luonnossa. Pyrimme tekemään arjesta ainutkertaista tänään ja tulevaisuudessa. Työllistämme noin 7000 henkilöä 30 maassa, ja tuotteitamme on saatavilla yli 100 maassa. Vuonna 1649 perustettu Fiskars on vanhin yhä toiminnassa oleva suomalainen yritys. Billnäsin tehtaallamme valmistamme Fiskarsin saksia, kirveitä ja lumityökaluja sekä erilaisia takomotuotteita.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508008
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raasepori