(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Fiskarsille
Fiskars Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Fiskars Finland Oy Ab
Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars – Making the everyday extraordinary. www.fiskars.fi

Toimenkuva
Haemme Fiskars Finland Oy:n Billnäsin tehtaalle reippaita työntekijöitä ensisijaisesti saksien kokoonpanoon, 3-vuorotyöhön. Työtehtäviä voi olla myös muiden tuotteiden kokoonpano- ja tuotantotehtävissä. Työt alkavat elokuussa, sopivien henkilöiden löydyttyä jatkuen hyvin todennäköisesti pidemmälle syksyyn. Työssä on myös vakinaistumisen mahdollisuus Fiskarsille.

Odotamme sinulta
Hyvä sorminäppäryys on selkeä etu! Tarvitset lisäksi jonkin verran teknistä osaamista ja olet ahkera ja tunnollinen työntekijä. Työ sopii hyvin 18-vuotta täyttäneille naisille tai miehille jotka voivat tehdä työtä kolmessa vuorossa. Ulkopaikkakuntalaiselle oman kulkuneuvon käyttö työmatkoja varten on välttämätöntä johtuen vuorotyöstä ja työpaikan sijainnista.

Koulutus ja työkokemus
Kokemus tuotanto- erityisesti kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi.

Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Täytä tietosi mahdollisimman huolellisesti ja kerro meille osaamisestasi, niin nopeutat hakusi käsittelyä.

Kesto
Arviolta 3-4 kk, mahd. pidempään.

Lisätietoja
Sanne Wall, sanne.wall@eezy.fi, 040 307 5408

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.08.2020 mennessä.