(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Fiskarsille
Fiskars Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Fiskars Finland Oy Ab
Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars – Making the everyday extraordinary. www.fiskars.fi
Toimenkuva
Haemme Fiskars Finland Oy:n Billnäsin tehtaalle reippaita työntekijöitä tuotantoon. Työtehtäviin kuuluu tunnettujen kuluttajatuotteiden valmistukseen liittyvät erilaiset kokoonpano- ja tuotantotyöt. Myös tuotteiden pakkausta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä jatkuen 12.7.2019 saakka. Työt saattavat jatkua elokuun puolella.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö jos sinulla on jonkin verran teknistä osaamista ja olet ahkera ja tunnollinen työntekijä. Työ sopii hyvin 18-vuotta täyttäneille naisille tai miehille jotka voivat tehdä työtä kolmessa vuorossa. Ulkopaikkakuntalaiselle oman auton käyttö työmatkoja varten on välttämätöntä johtuen vuorotyöstä ja työpaikan sijainnista.
Koulutus ja työkokemus
Kokemus tuotantotöistä ja/tai alalle soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto) katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä.
Kesto
12.7.2019 asti, mahd. jatkuu elokuussa
Lisätietoja
Riku Loman, Riku.Loman@vmp.fi, 040 307 5406
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.