(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita Fiskarsille
Fiskars Finland Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Fiskars Finland Oy Ab
Fiskars palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Missiomme mukaisesti rakennamme ikonisten lifestyle-brändien perhettä. Fiskarsin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Fiskars – Making the everyday extraordinary. www.fiskars.fi
Toimenkuva
Haemme Fiskars Finland Oy:n Billnäsin tehtaalle reippaita työntekijöitä tuotantoon. Työtehtäviin kuuluu tunnettujen kuluttajatuotteiden valmistukseen liittyvät erilaiset kokoonpano- ja tuotantotyöt. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-, toukokuussa jatkuen arviolta heinäkuun puoliväliin, mahdollisesti pidempään.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö jos sinulla on jonkin verran teknistä osaamista ja olet ahkera ja tunnollinen työntekijä. Työ sopii hyvin 18-vuotta täyttäneille naisille tai miehille jotka voivat tehdä työtä kolmessa vuorossa. Ulkopaikkakuntalaiselle oman auton käyttö työmatkoja varten on välttämätöntä johtuen vuorotyöstä ja työpaikan sijainnista.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto) eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Riku Loman, Riku.Loman@vmp.fi, 040 307 5406 (ark. klo 9-15)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.05.2018 mennessä.