Kokoonpanijoita Dinoliftille
Dinolift Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019
Dinolift Oy
MADE IN FINLAND VUODESTA 1974 LÄHTIEN.

Dinolift Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy korkealaatuisia DINO-henkilönostimia eri käyttötarkoituksiin vuokraamoille ja loppukäyttäjille. DINO-henkilönostimella työskentely korkeuksissa on turvallista, tehokasta ja miellyttävää.

Dinolift Oy on vientiyritys, jonka tuotannosta 85 % menee vientiin. DINO-nostimia on myyty yli 40 maahan eri puolille maailmaa. Päämarkkina-alueet ovat Pohjoismaat ja Pohjois-Eurooppa.

Toimenkuva
Etsimme Dinolift Oy:lle Loimaalle asentajia henkilönostinten kokoonpanotyöhön. Työtehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin liukuvalla työajalla.
Odotamme sinulta
Eduksi katsomme sähkö- tai metallialan koulutuksen ja alalta jo kertyneen työkokemuksen.

Olet korkealla työmoraalilla varustettu tiimityöskentelijä, joka on ylpeä laadukkaasta työnjäljestä! Tärkein ominaisuus on kuitenkin reipas asenne, sillä työtehtävät jaetaan osaamisen ja koulutuksen perusteella!
Koulutus ja työkokemus
Koulutus ei välttämätön, työtehtäviin perehdytetään ja opastetaan.
Muut tiedot
Työt alkavat 12. elokuuta ja kesto on 20. joulukuuta 2019 asti,. Aina on kuitenkin mahdollisuus saada jatkoa tai jopa vakituinen työpaikka! Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme kautta www.vmp.fi Pyydämme kaikki yhteydenotot VMP Loimaan kautta puhelimitse 050 3631344 tai sähköpostilla loimaa@vmp.fi
Kesto
20.12.2019 asti, mahdollisesti pidempään.
Lisätietoja
Suvi Pelto-Knuutila, loimaa@vmp.fi, 050 3631344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.07.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280725
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Suvi Pelto-Knuutila (loimaa (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 050 3631344
  • Sijainti: Loimaa