(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita, AGCO Power Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemmekin nyt asiakkaallemme AGCO Powerille uusia kokoonpanijoita moottorikokoonpanoon.

Tarjolla on nyt kauttamme paikka maailman johtaviin dieselmoottorien valmistajiin lukeutuvan yrityksen moottorikokoonpanoon. Työ on määräaikainen. Työt alkavat elokuun puolivälissä ja ja työsuhde kestää 21.12.2018 asti. Työ on 2-vuorotyötä. Aloituspalkka on 13,04e/h.

Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi ammatillisen perusasteen koulutus, esim. konetekniikan alalta tai metallilinjalta. Myös aikaisempi kokoonpanon tai asennuksen työkokemus sekä kokemus käsi- ja paineilmatyövälineiden käytöstä katsotaan eduksesi. Lisäksi mahdollinen harrastuneisuus koneiden (esim. moottoripyörien, autojen tai maatalouskoneiden) parissa katsotaan eduksesi.

Viime kädessä valinnat ratkaisee kuitenkin halusi oppia uutta ja kouluttautua moottorikokoonpanon ammattilaiseksi.


Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi mahdollisimman kattavasti. Nyt kannattaa hakea!