(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita ABB Oy:n Motors and Generators -yksikköön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme ABB Oy:n Motors and Generators -yksikköön kokoonpanotyöntekijöitä kokoaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.
 
"ABB on edelläkävijä energiatehokkaiden moottoreiden kehittämisessä. Suomen ABB:n Motors and Generators -yksikkö panostaa vahvasti korkean hyötysuhteen moottoreiden ja generaattoreiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Yksikkö kehittää ja valmistaa moottoreita ja generaattoreita kaikille teollisuudenaloille ja kaikkiin sovelluksiin maailmanlaajuisesti.

ABB on maailman johtava moottorivalmistaja. Vaasan tehtaalla on maailmanlaajuinen vastuu yhtiön pienjännitemoottoreitten valmistuksesta ja tuotekehityksestä vaativiin käyttöihin.

Maailmanlaajuisesti ABB:n moottori- ja generaattoriliiketoiminta työllistää 13 000 henkeä 31 tehtaassa 9 maassa. Suomessa liiketoiminta työllistää 1520 henkilöä, joista Vaasassa 550 ja Helsingissä 900."
 
Haemme työntekijöitä moottoreiden monipuolisiin kokoonpanotehtäviin. Etsimme työntekijöitä myös hartsaukseen ja maalaukseen. Työtehtävät ovat melko fyysisiä, joten tarvitset hyvän kunnon. Eduksi on, mikäli sinulla on alan koulutus tai aiempaa kokemusta teollisuuden alan tehtävistä. Se ei kuitenkaan ole pakollista, vaan otamme huomioon kaikki hakijat joilla on motivoitunut ja joustava asenne työntekoon. Teet työtä yhdessä muiden kanssa, joten tarvitset vuorovaikutustaitoja sekä kyvyn toimia tiimissä.
 
Työt ovat pääasiassa 2-vuorotyötä mutta toivomme hakijoilta tarvittaessa mahdollisuutta tehdä myös 3-vuorotyötä. Tarjoamme mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen alan johtavassa organisaatiossa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja taitavat työntekijät ympärillesi. Työt voivat alkaa pikaisestikin, joten älä aikaile hakemuksen jättämisen kanssa.
 
Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 21.10.2018. Jätä hakemuksesi ja CV:si Adeccon nettisivujen kautta. Tiedusteiluihin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa