(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijoita ABB Oy Smart Power -yksikköön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Etsimme yhdessä yhteistyökumppanimme ABB Oy Smart Powerin kanssa kokoonpanotyöntekijöitä.

 

ABB Oy:n Smart Power -liiketoimintalinjan Vaasan tehdas valmistaa kuormankytkimiä, vaihtokytkimiä, turvakytkimiä, koteloituja kytkimiä, kytkinvarokkeita ja nokkakytkimiä. Tuotteiden käyttösovelluksia ovat muun muassa aurinkovoima-, varavoima-, ja IT-konesalien sekä teollisuuden sähkönsyötön varmistuksen järjestelmät.

 

ABB Oy:llä on vastaavia tehtaita eri puolilla maailmaa puolenkymmentä. Vaasan tehdas työllistää kaikkiaan noin 300 henkilöä ja se vastaa maailmanlaajuisesti kytkintuotteiden valmistuksesta ja tuotekehityksestä sekä myynnistä ja markkinoinnista ABB Oy:llä. Smart Power on kytkintuotteiden markkinajohtaja maailmassa.

 

Työturvallisuuteen panostaminen, siisti työympäristö, ajantasaiset työvälineet ja nykyaikaisen teknologian parissa työskentely ovat asioita, joiden vuoksi ABB:llä viihdytään. Etsimme työntekijöitä, jotka voivat tarttua tehtävään nopealla aikataululla ja ovat käytettävissä kahdessa vuorossa tehtävään työhön vähintään elokuun loppuun saakka.

 

Toivomme hakijoilta aktiivista otetta työhön, täsmällisyyttä, luotettavuutta ja kykyä tehdä paikoin fyysistäkin kokoonpanotyötä. Kokemus tuotantotehtävistä tai tekninen koulutus on eduksi, mutta asenne ratkaisee.

 

Tarjoamme:

- määräaikaisen, kokoaikaisen työsuhteen Adeccon kautta

- nykyaikaisen tuotantoympäristön

- osaavat kollegat ja perusteellisen perehdytyksen

- kokemusta teollisuuden työstä ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi

- kilpailukykyisen palkkatason

 

Hakuaikaa on 23.6.2019 saakka, mutta paikat täytetään nopeasti kun sopivat työntekijät löytyvät. Toimi siis nopeasti!

 

Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijöidemme työsuhteista huolehtiminen on sydämen asia. Työsuhteita hoitavat henkilöstökonsulttimme Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi) ja Pauliina Rintala (p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi). Voit kysyä heiltä lisätietoja auki olevista työtehtävistä.