Kokoonpanijoita, 5 hlöä, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijöitä Ylöjärvelle. 

Työ pitää sisällään elementtien runkojen valmistamista, kokoonpanoa, varustelua, viimeistelyä ja pakkaamista. Työt toteutetaan osittain piirustusten pohjalta, joten kokemus piirustusten lukemisesta katsotaan isoksi eduksi. Työkaluina käytetään esim. naulapyssyä ja levysirkkeliä, sekä muita käsityökaluja. Työssä käytetään myös ajettavaa haarukkavaunua. Työ on vaihtelevaa, sillä kappaleet tehdään aina tilauksen mukaan.

Työtä tehdään 2-vuorotyönä ma-pe 40h/vko siten, että iltavuoroviikoilla päivät ovat 10-tuntisia ja viikot 4-päiväisiä, eli perjantait vapaat. Toivomme hakijoilta myös valmiutta 3-vuorotyöhön tilauskannan noustessa. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen syyskuun loppuun ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön ja rekrytoitua asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Asiakasyrityksemme kouluttaa tehtävään, mutta hyvät kädentaidot ja rakentamisen osaaminen katsotaan isoksi eduksi.

Tärkeintä on kuitenkin reipas työote ja motivaatio työntekoon ja uuden oppimiseen, jonka takia myös oppimishalukkaat, kädentaitoiset ja motivoituneet alasta kiinnostuneet sopivat tehtävään hyvin. Perehdytys on palkallinen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Anu Erkkilä, anu.erkkila@nordic.fi tai puhelimitse 050-3557733.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269225
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Seppälä (elisa.seppala (a) nordic.fi)
  • Puhelin: 050-5495000
  • Sijainti: Ylöjärvi