(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijan oppisopimuskoulutus
Europress Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haemme Europress Group Oy:lle henkilöitä Keravan toimipisteeseen kokoonpanijoita oppisopimuskoulutukseen. Työt sisältävät isojen jätepuristimien ja – paalaimien kokoonpanotehtäviä. Koulutus alkaa tammikuun alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun.

Koulutus tapahtuu yhteistyössä Keravan alueella toimivan koulutusorganisaation kanssa. Aikaisempi kokemus kokoonpanotehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsomme muun teknisen tai mekaanisen alan koulutuksen tai kokemuksen eduksi, sillä työtehtävät keskittyvät metalliteollisuuden mekaanisiin hydrauliikkaa sisältäviin kokoonpanotehtäviin.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden oppia ammatti työnohessa ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät työskentelyolosuhteet ja mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen
  • hyvät ansiomahdollisuudet

Käythän katsomassa lisätietoja oppisopimusyrityksistä ja muista kampanjassa auki olevista oppisopimuspaikoista osoitteessa https://barona.fi/oppisopimuksella-metallialan-ammattilaiseksi

Rekrytointia hoitaa Barona ja kaikki tiedustelut tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Jätäthän hakemuksen ja ajantasaisen CV:si oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kumlander numerosta 043 824 4449 arkisin klo 8-16 tai sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.