(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijaksi Konecranesille?
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Konecranesille uusia työntekijöitä työskentelemään Hämeenlinnan tuotannon kokoonpanon tehtäviin. Työt alkavat nopeasti ja kestävät ainakin syyskuun 2021 loppuun asti.

Konecranes valmistaa korkealaatuisia nosto- ja siirtovaihteita, sekä erilaisia koneistoja nostureihin. Työ on mekaanista kokoonpanoa, mutta osaamisesta riippuen on myös mahdollista päästä työskentelemään tuotteiden sähköistystehtävien parissa.

Voit olla kokeneempi konkari tai uusia kuvioita etsivä työnhakija, Kokemus kokoonpanotehtävistä työkokemuksen tai koulutuksen kautta on eduksi, mutta tärkeämpänä pidämme hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoa kohtaan. Persoonana olet oma-aloitteinen ja huolellinen, ja olet valmis oppimaan uusia tapoja työskennellä tuotannon tehtävissä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 7.3.2021. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi