(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanijaksi Danfossille
Vacon Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Kiinnostaisiko sinua työskennellä yrityksessä, jossa energian säästämiseen suhtaudutaan tosissaan? Etsimme nyt Danfossin tiimiin Vaasaan motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä taajuusmuuttajien kokoonpanotehtäviin!

Työssä rakennetaan moderneja laitteita siistissä työympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Työ tarjoaa tekijälleen vaihtelevia ja kiinnostavia tehtäviä huipputekniikan parissa sekä ammattitaitoisen ja innostavan työtiimin. Osaamisen karttuessa on myös mahdollisuus edetä haastavampiin tehtäviin.

Aikaisempi työkokemus tuotantotehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole ehdoton edellytys. Hyvä koulutuspohja on esimerkiksi tekniikan ammattikoulutus. Lisäksi toivomme sinulta valmiutta vuorotyöskentelyyn, ja mahdollisuutta sitoutua työpaikkaan pidemmäksikin aikaa.

Työsopimukset tehdään määräaikaisina tuntisopimuksina. Töitä on tarjolla keskimäärin 3-5 päivää viikossa.

Tutustu kokoonpanijan työhön ja Danfossin tuotantoon tästä videosta: https://youtu.be/YLUBKG2I4v4

Kuulostaako sopivalta jutulta juuri sinulle? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tahdotko tietää lisää? Lisätietoja tehtävästä antavat Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4102 sekä Aurora Liikkanen numerosta 046 922 9632, arkisin klo 8-16.