Kokoonpanija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Tuotannon työntekijöitä Lovalille

 

Asiakkaamme Loval hakee energiseen tuotannon joukkueeseensa lisää pelaajia. Loval on yksi Euroopan merkittävimmistä lämmityselementtejä valmistavista yrityksistä. Loval sijaitsee keskeisellä paikalla Loviisassa E18 moottoritien vieressä. Yrityksen jatkaessa kasvuaan, sinulle aukeaa nyt huikea mahdollisuus hakea töihin aivan tuotannon ytimeen.

Työssä pärjää hyvällä asenteella ja energisellä työotteella. Tarkkana täytyy myöskin olla, sillä vastaat itsenäisesti laatuohjeistuksen noudattamisesta. Erityistä ammattitutkintoa ei vaadita, mutta esimerkiksi teknisen alan tai asentajan koulutuksesta on hyötyä. Olet voinut käydä esimerkiksi ajoneuvoasentajan koulutuksen, tai sinulla on taustaa metallipuolelta. Työtehtäviä on tarjolla monipuolisesti koneenhoidosta kokoonpanoon, niin näppäräsormisille kuin selkeämpiin linjoihin tottuneille. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään työsuhteen alussa.

Toivomme että sinulla on valmius tehdä 3-vuorotyötä ja olet täysi-ikäinen. Kielitaitoa sinulta löytyy joko suomen, ruotsin tai englannin kieliin.

Lovalilla sinua odottaa muun muassa hyvä työilmapiiri, uudistuneet tilat parkkipaikkoineen, mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan ja etenemiseen uralla sekä motivoiva palkkaus; peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus ansaita tuottavuuspalkkiota. Vuorotyössä työajat ovat tiedossa jo pitkälle etukäteen.

Anna kuulua itsestäsi ja vinkkaa myös kaverille. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten töihin voi päästä pikaisellakin aikataululla. Työsuhde on 6 kk pituinen, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa suoraan Lovalin työntekijänä.

 

Oheisesta linkistä pääset kurkistamaan miltä Lovalilla näyttää:

https://youtu.be/tHOp0jo5GGk

Oletko eezysti onnekas? Lähde töihin ja kokeile! Jokainen työntekijämme osallistuu automaattisesti 500 euron arvoisen GoGiftin Superlahjakortin arvontaan! Arvonta suoritetaan  2.5.22.


EEZY – onnistuneita työkokemuksia.

Yhteydenotot:
Anna Tammelin
myyntipäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut
Tiinaliisa Oy
anna.tammelin@eezy.fi
www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot