Kokoonpanija
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Oletko sinä se henkilö, kuka nauttii nähdä omien käsiensä kautta tapahtuvan työnjäljen? Oletko sinä se henkilö, kuka ei turhaudu jos tarvitsee kasata esim. huonekaluja tai vastaavia sisustukseen liittyviä juttuja? Jos vastasit jompaankumpaan kysymykseen kyllä, meillä olisi sinulle töitä tarjolla!

Outokummussa sijaitseva asiakasyrityksemme kaipailee omaan tiimiinsä muutamaa kokoonpanijaa. Asiakkaan tilauskannat ovat nousseet ja tämän vuoksi töitä olisi tarjolla.
Ideana olisi kasata sähkökeskuksia ohjeiden mukaisesti. Työskentelet pääsääntöisesti seisten linjastolla ja huolehdit omalle vastuullesi kuuluvan osuuden kokoonpanotehtävästä.

Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole missään nimessä pakollinen. Jos olet kiinnostunut ja halukas työskentelemään kyseisissä työtehtävissä, asiakkaamme on valmis sinut kouluttamaan työtehtäviin. Oman auton käyttö on suotavaa, työpaikan sijainnin vuoksi.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 2-vuorotyössä eli joka toinen viikko olet töissä klo: 6-14 ja joka toinen viikko iltavuorossa klo: 14-22. Viikonloput ovat vapaina. Työsuhde on kokoaikainen eli kyseessä ei ole keikkatyö tai nollasopimuksella oleva.

Palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Asiakkaamme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, tärkeän työtehtävän yrityksen toiminnan kannalta, mukavat työkaverit arjen keskelle sekä kehittymismahdollisuudet.

Jätä meille yhteystietosi pikaisesti, mikäli haluat aloittaa työt. Otamme sinuun nopeasti yhteyttä. Emme odota x-määrää hakijoita, vaan työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mitä tahansa kysyttävää tulee mieleesi, ota rohkeasti yhteyttä: Mira Romakkaniemi, puh. 0407495749, mira@citywork.fi .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot