Kokoonpanija
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2021

Etsitkö käsillä tehtävää työtä metalliteollisuuden parista? 

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa Joutsenoon. Asiakkaamme valmistaa erilaisia hoitotasoja ja porrastorneja tilauksesta. Talon sisältä löytyy osaaminen aina mitoituksesta ja suunnittelusta valmistukseen.
Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät metallisten tilaustuotteiden kokoonpanossa. Lisäksi pakkaat tuotteita ja valmistat ne lähetyskuntoon. Tuotteet vaihtelevat kooltaan sekä rakenteeltaan, joten hyvä looginen päättelykyky on työssäsi hyödyksi. Työviikkosi kuluvat ensisijaisesti aamuvuorossa klo 6-14 ja mahdollisesti myös iltavuorossa myöhemmin. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Motivaatiota ja halua oppia työtehtävät 
  • Oma-aloitteista asennetta ja kuvanlukutaitoa
  • Luotettavaa ja huolellista otetta työhön
  • Ajokorttia ja trukinajotaitoa
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Saat pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa hitsauksen työtehtävissä. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: levyseppä, levyseppä-hitsaaja, tig-hitsaaja, tig, mig-hitsaaja, mig, hitsaaja, hitsaus, welder

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot