Kokoonpanija
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Pysyvätkö työkalut kädessä ja omaat vähintään perustason hitsaustaidot? Voit hyvinkin olla etsimämme kokoonpanija!

Työnkuvaus

Työpäiviisi kuuluu monipuolisia kokoonpanotehtäviä. Työssäsi pääset kasaamaan erilaisia kokonaisuuksia, niin isompia kuin pienempiäkin juttuja. Peruskokoonpanotyön lisäksi työpäiviin voi kuulua myös esim. metallin sahausta tai hitsausta. Työkuva on vaihteleva sekä itsenäinen ja pääset kehittämään työtapaasi tehokkaaksi ja mielekkääksi. Tässä tehtävässä tärkeintä on innokkuus oppia, ja kaikkea ei tarvitse osata heti.

Työssä menestyminen edellyttää

Metallialan koulutus ja/tai kokemus metallitöistä auttaa työssä menestymisessä. Osaat käyttää perustyökaluja ja olet innokas kehittämään uusia asioita. Kokoonpanotyö vaatii kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta sekä oma-alotteisuutta. Omaat myös hyvät kädentaidot sekä hyvän asenteen työntekoon. Huolellisuus on tärkeää, mutta se ei saisi liiallisesti kuitenkaan laskea työtehoja, arvostamme ripeyttä.

Mitä tarjoamme

Monipuolisen ja kiinnostavan metallialan työn. Saat työhön hyvän perehdytyksen alan ammattilaiselta ja työtä tehdään osaavien konkareiden kanssa. Työ alkaa elokuun alussa ja on alkuun vuokratyötä, mutta mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen on. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. 

WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Riikka Remes

riikka.remes@workpower.fi

0406886545

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473047
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Muurame