Kokoonpanija
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2021

Etsimme asiakkaallemme kokoonpanijaa 

Työnkuvaus

Työpäiviisi kuuluu ohutlevytuotteiden kokoonpanoa. Työkuva on monipuolinen ja itsenäinen ja pääset kehittämään työtapaasi tehokkaaksi ja mielekkääksi. 

Työssä menestyminen edellyttää

Metallialan koulutus ja/tai kokemus metallitöistä auttaa työssä menestymistä. Osaat käyttää perustyökaluja ja olet innokas opettelemaan ja kehittämään uusia asioita. Kokoonpanotyö vaatii  hyviä ongelmanratkaisutaitoja, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta sekä oma-alotteisuutta. Omaat myös hyvät kädentaidot sekä hyvän asenteen työntekoon. Sähköosaaminen katsotaan tässä tehtävässä eduksi. 

Mitä tarjoamme

Monipuolisen ja kiinnostavan metallialan työn. Saat työhön hyvän perehdytyksen alan ammattilaiselta ja työtä tehdään osaavien konkareiden kanssa. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen on. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. 

WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

040-7069967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426682
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Muurame