(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsitkö töitä Hämeenlinnasta tai lähialueilta? Haemme uusia työntekijöitä kokoonpanon pariin, muun muassa mekaanisen ja sähköisen kokoonpanon tehtäviin. Asiakkaamme sijaitsevat Hämeenlinnassa ja sen ympäristössä. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta mahdollisuus myös kahteen vuoroon. Töiden kesto voi vaihdella muutamasta kuukaudesta muutaman vuoden pituisiin suhteisiin. Työsuhde on määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Aikaisemmalla työkokemuksellasi ei ole väliä hakiessasi avoimessa haussa, pidämme tärkeämpänä reipasta asennetta työntekoa kohtaan ja halua kehittyä. Kokoonapanotehtävissä myös sorminäppäryydestä on hyötyä. Sähkökokoonpanon tehtävässä katsomme eduksi sähköalan koulutuksen tai kokemuksen.

Työt alkavat sopimuksen ja tuotantotilanteen mukaan.

Jos olet täysi-ikäinen ja motivoitunut sekä valmis ottamaan uusia haasteita vastaan, tee hakemus www.sihti.fi sivujen kautta. Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa auki, joten lähetäthän meille järjestelmämme kautta CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tsemppiä työnhakuun!