(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Haemme asiakkaallemme Abloy Oy:lle KOKOONPANIJOITA Joensuuhun.

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Tällä hetkellä henkilöstöresurssin tarvetta on eniten teknisemmän kokoonpanon osastoilla, mm. sähkölukkojen ja rakennushelojen kokoonpanossa. 

Työtä tehdään itsenäisesti omassa työpisteessä, mutta kuitenkin osana tiimiä. Abloylla tehdään tällä hetkellä 2-vuorotyötä, joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Odotamme sinulta teknistä ymmärrystä ja sorminäppäryyttä, koska työssä käsitellään pieniä lukon osia. Lisäksi odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen, erityisesti kokoonpanotyöstä sekä tehtävää tukevan ammatillisen koulutuksen ja/tai kokemuksen ICT-, automaatio- tai elektroniikka-asennusten parista. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle:

- Työpaikan Suomen Top10-työnantajien joukossa
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
- Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
- Go Onin kattavat henkilöstöedut

Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa heti ja kestää asiakkaamme arvion mukaan ainakin muutaman viikon. Tehtävässä on myös mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 10,05e/h (+ iltalisä iltavuorolta).

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Helka Kurittu p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-16), helka.kurittu@go-on.fi