(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsimme asiakkaallemme Bella-Veneet Oy:lle

 KOKOONPANIJAA Kuopioon!

Tehtävänäsi on toimia osana kokoonpanotiimiä maineikkaassa venetehtaassa. Haemme kokoonpanijaa sekä tuotantolinjan alkupäähän että loppupäähän, jolloin työtehtäväsi muovautuvat asennettavien tuotteiden mukaan. Voit olla jo valmiiksi alan ammattilainen tai sinut perehdytetään tehtävään ja pääset oppimaan ammattilaisten tuella.

 Edellytämme:
- oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta
- tarkkuutta
- tiimityötaitoa
- halua oppia ja sitoutua
- hyvää fyysistä kuntoa

Eduksi tässä työssä voivat olla esimerkiksi aikaisempi kokemus ajoneuvoasentajan työstä, teollisesta kokoonpanosta tai kalusteasentajan työstä.

Työtä tehdään aamuvuorossa ja haemme henkilöä määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on myös mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen. Palkkaus on sopimuksen mukaan alan työehtosopimusta mukaillen.

 Tarjoamme Sinulle:
- päivätyön laatutuotteiden parissa
- kannustavan ja kehittävän työympäristön

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-päällikkö Sanna Salmi, 040 175 7224 / sanna.salmi@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.