(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle kokoonpanijaa mekaaniseen kokoonpanotyöhön.

Tehtävässä menestyy tarkka ja huolellinen tekijä, joka kykenee ripeään tekemiseen.
Työtä tehdään pääsääntöisesti käsityökaluilla, joten aiempi työn tai harrastuksien kautta hankittu kokemus vastaavista työkaluista ja tekemisestä lasketaan eduksi.
Varsinaista taustakoulutusvaatimusta ei ole, mutta esimerkiksi sähkö-, elektroniikka- tai konepuolen koulutus antaa hyvät lähtökohdat oppia tehtävät nopeasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydytyttyä ja alkuun tekijä työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijäksi määräajaksi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä määräajan jälkeen asiakasyrityksen kirjoille.
Työ on kokopäivätyötä ja sitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa.

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Patrik Hujanen, 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.