(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haussa asiakkaallemme Raumalle vakituiseen työsuhteeseen

kokoonpanija

Työnkuvasi:

  • yrityksen valmistamien lopputuotteiden kokoaminen
  • tuotteiden tarkastus- ja pakkaustehtävät

Odotamme sinulta:

Olet tarkka ja ripeä. Käsityökalujen käyttö on sinulle tuttua ja olet näppäräsorminen. Olet sosiaalinen tiimipelaaja jolle sopii myös itsenäinen työnteko. Eduksi katsotaan koulutus kone-, metalli- tai autoalalta, kuten myös aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä.

Tarjolla motivoituneelle tekijälle vakipaikka kasvavassa yrityksessä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä: tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4366, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Tuomas Kaukomies

Myyntipäällikkö

Sales Manager 

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Papinhaankatu 8

26100 Rauma

GSM: +358 44 412 4366

Puh: 029 029 3151

tuomas.kaukomies@rtkhenkilostopalvelu.fi

www.rtkhenkilostopalvelu.fi