(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Go On Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Haemme asiakkaallemme Abloy Oy:lle KOKOONPANIJOITA Joensuuhun.

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Työtä tehdään itsenäisesti omassa työpisteessä, mutta kuitenkin osana tiimiä. Kyseessä on 2-vuorotyö ma-pe (klo 6-14, klo 14-22).

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Odotamme sinulta sorminäppäryyttä, itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen, erityisesti kokoonpanotyöstä sekä tehtävää tukevan ammatillisen koulutuksen esim. elektroniikka- ja sähköalalta tai kone- ja tuotantotekniikasta. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle:

- Työpaikan Suomen Top10-työnantajien joukossa
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
- Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
- Go Onin kattavat henkilöstöedut

Työsuhde on määräaikainen ja solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työ alkaa heti ja kestää ainakin elo-syyskuun vaihteeseen. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka vaihtelee tehtävän mukaan 10,05-11,09e/h (+ iltalisä iltavuorolta).

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), satu.pirhonen@go-on.fi