(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Etsimme Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa. Asiakkaamme on kansainvälisillä markkinoilla toimiva pk-yritys, joka valmistaa tuotteita terveydenhuollon alalle.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät monipuolisten kokoonpanotöiden parissa. Pöydältäsi löytyy erilaisia terveydenhuoltoalan laitteita ja pääset käyttämään sorminäppäryyttäsi työssä. Teet mekaniikkakokoonpanoa ja asennat erilaisia sähkökomponentteja kuvien mukaan. lisäksi teet lopputestauksia ja mahdollisesti myös käsittelet reklamaatioita. Apuasi voidaan tarvita esimerkiksi pakkaamisessa.

Arvostamme

  • Kokemusta hienomekaniikkakokoonpanoista tai elektroniikka-asennuksista
  • Tarkkuutta ja sorminäppäryyttä
  • Nopeaa oppimiskykyä
  • Halua onnistua työssä ja kehittyä alalla
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista asennetta

Lisäksi katsomme eduksesi

  • Kokemuksen sähköasennuksista
  • Voimassa olevan työturvallisuuskortin

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset monipuolisiin tehtäviin terveydenhuollon kokoonpanojen pariin. Lisäksi päivittäiset työtilat ovat modernit ja siistit. Toiveidesi mukaan pääset myös kehittämään osaamistasi alan kokoonpanojen parissa ja mahdollisesti kehittymään esimerkiksi asentajaksi.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä, mutta myös suoraan heille työllistyminen on neuvottelukysymys.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30

Avainsanat: kokoonpanija, kokoonpanotyöntekijä, kojeasentaja, asentaja, tekninen asentaja, teknikko, laiteasentaja,