(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Haemme Joensuun lähialueella toimivalle asiakkaallemme kokoonpanijaa.

Työtehtävät koostuvat hieman isompien kappaleiden erilaisista käsikokoonpanon työvaiheista, jotka edellyttävät huolellisuutta, kädentaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Työskentely tapahtuu 2-vuorossa.

Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpano-, laadunvalvonta- ja viimeistelytehtävistä katsotaan eduksi, mutta odotamme hakijalta ennen kaikkea reipasta asennetta, oppimiskykyä ja kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työhön. Eduksi katsomme myös voimassa olevan työturvallisuuskortin. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Aluksi töitä on tarjolla arviolta syyskuun loppuun. 

Lisätietoja tehtävästä: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.