(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaillemme Lahteen ja ympäristökuntiin reippaita ja motivoituneita

KOKOONPANIJOITA

Työtehtäviin sisältyvät erilaiset koneiden, laitteiden kokoonapanotehtävät ja mahdolliset koeponnistukset.  Työssä käytetään monenlaisia käsityökaluja. Työssä vaaditaan hyvää kuvien lukutaioa ja tarkkuutta sekä  kykyä toimia osana tiimiä. 

Työotteeltasi olet ahkera, oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön. Aiempi työkokemus ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Työsuhteet ovat määräaikaisia  ja osassa on mahdolliuus  työtilanteesta riippuen siirtyä asiakkaan omille kirjoille määräaikaisuuden jälkeen.

Työ alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi