(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme ammattitaitoista kokoonpanijaa tarkkuutta ja huolellisuutta vaativiin tehtäviin

Työnkuva:

Työssäsi kokoat korkealaatuisia standardi- ja custom-tuotteita. Kokoonpanotyö on vaativaa ja tuotteet tarkasti valvottuja. Työnkuvaan kuuluu myös laadunvalvontaa ja työmenetelmien ja ohjeiden kehitystyötä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:

Sinulla on soveltuva teollisuuden alan koulutus ja useamman vuoden kokemus erityistä tarkkuutta vaativista tehtävistä, esim. hitsaus- tai kokoonpanotehtävistä. Hallitset toleranssien mittaamisen ja kappaleiden laaduntarkkailun ja ymmärrät myös tuotteen ulkonäön merkityksen. Tehtävässä tarvitaan myös halua kehittää omaa osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tarkkaa kädentaitoa. Olet aktiivinen ja innostunut työntekijä etkä pelkää haasteita. 

Tarjoamme sinulle:

Innovatiivisen ja modernin työpaikan, jossa tehdään töitä rennosti mutta tarkasti energisessä ja nuorekkaassa työtiimissä. Pääset työskentelemään huippubrändin parissa ja kehittymään vaativalla alalla. Työskentelytilat ovat uudet, siistit ja hyvin ilmastoidut. Kyseessä on alkuun vuokratyösuhde WorkPowerilla ja aidosti välittävän HR-tiimimme tavoitat kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.  Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vuokratyösuhteen päätteeksi asiakkaallemme.

Hakuprosessi:

Meidän ja asiakkaamme välisen sopimuksen vuoksi emme vielä tässä vaiheessa voi kertoa, mikä yritys on kyseessä. Saat kuitenkin tietää lisää mahdollisesta tulevasta työpaikastasi, kun tulet meille paikan päälle haastatteluun. Laita siis hakemusta tulemaan ja kerro siinä itsestäsi ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä:

WorkPowerin HR-konsultti Elina Forssell, 0407069967

elina.forssell@workpower.fi