(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Oletko työssäsi tarkka ja huolellinen? Pysyykö sinulla työkalut käsissä? Etsimme nimittäin asiakkaallemme Lahteen KOKOONPANIJAA alumiinisten lasitusjärjestelmien tuotantoon!

Asiakkaamme suunnittelee ja valmistaa alumiinisia lasirakenteita erilaisiin kohteisiin ja he tarvitsevat nyt tuotantoonsa omatoimiseen työhön kykenevää reipasta tuotannon työntekijää.

Sinun työsi pitää sisällään tarvikepuolen kasausta sekä varustelua. Työskentelet omalla työpisteelläsi ja työssä pääset poraamaan, mittaamaan sekä ruuvaamaan tuotteita kasatessa. Työ vaatii sinulta tarkkuutta, tahtoa itsenäiseen työskentelyyn sekä rutiininsietokykyä. Työssä tulet tarvitsemaan myös kuulosuojaimia.

Sinulla voi olla vastaavista tehtävistä aikaisempaa kokemusta, mutta ehdottomasti tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä into oppia uutta. Sinun työsi alkaa maalis-huhtikuussa. Kyseessä on päivätyö ja työajat pääsääntöisesti ovat arkisin klo 8-16. Työ on alkuun muutaman kuukauden määräaikaisuus, mutta sitoutumishaluiselle tekijälle tässä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Mikäli työtehtävä alkoi kiinnostaa, niin laitathan hakemuksen tulemaan sivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.