(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle kokoonpanijaa. Asiakkaamme on luotettava ja arvostettu metallialan toimija, jonka erityisosaamista ovat ohutlevytyöt.

Työpäiväsi Työssä kasaat esimerkiksi alumiinisia tele- ja kaapelijakokaappeja. Kasaus sisältää reikien porausta, levyjen asentamista kaappien sisään ja kaappien pakkausta kuormalavoille. Katsomme eduksi, jos pystyt tekemään työssäsi myös piste- ja MIG-hitsausta. Työ sisältää myös kaappien nostelua, joista painavimmat ovat 25-30 kg, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on etua. Työtä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30. 

Toivomme sinulta

  • Omatoimista ja innokasta asennetta
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä työturva- ja tulityökortit

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja viihtyisän työyhteisön lisäksi modernit työtilat ja työvälineet. Saat työn alussa hyvän perehdytyksen ja opetuksen tehtävään. Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ on pitkäaikainen vakituinen työ, jossa työllistyt ensin koeajaksi meidän kautta vuokralle, minkä jälkeen asiakasyritykseemme. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: kokoonpanija, levytyöt, kokoonpano