(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Etsimme kymmentä kokoonpanijaa/laadunvarmistajaa Joensuussa toimivalle asiakkaallemme, joka valmistaa sairaala- ja laboratoriotarvikkeita. Tehtävässä pääset toimimaan mielenkiintoisissa ja monipuolisissa terveysteknologialaitteiden valmistustehtävissä.

Etsimämme henkilöt ovat työssään tarkkoja ja järjestelmällisesti työskenteleviä tiimipelaajia. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi, koska tehtävään perehdytetään.

Työtehtävät ovat pääosin muovituotteiden käsikokoonpanoa ja laadun varmistusta, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista. Töitä tehdään 3-vuorossa (aamu, yö, ilta). Työ arvioitu aloitus on viikoilla 7-8 ja kesto alustavasti muutamia kuukausia. 

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätä hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja: Tanja Asikainen p. 050 376 5735/tanja.asikainen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.