(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
HögforsGST Oy on vuonna 2004 perustettu innovatiivinen ja voimakkaasti kasvava kotimainen yritys. HögforsGST on erikoistunut korkeatasoisten lämmitysjärjestelmien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Yrityksen henkilöstöllä ja omistajilla on vankka LVI-alan kokemus hankinnan, valmistuksen sekä myynnin ja markkinoinnin osa-alueilta lähes 20 vuoden ajalta Euroopassa ja Aasiassa. HögforsGST valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa Leppävirran tehtaalla.

Haemme nyt HögforsGST:lle KOKOONPANIJOITA Leppävirran tehtaalle!

Tehtävänäsi on toimia erilaisten lämmitysjärjestelmien kokoonpano- ja kasaustehtävissä, työtehtävät sisältävät myös hitsausta johon sinut koulutetaan tarvittaessa.

Hakijalta edellytämme:
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä itsenäistä otetta työhön
- soveltuvuutta fyysiseen työhön

Eduksi katsomme:
- hitsaustaito
- aikaisempi kokemus vastaavanlaisesta kokoonpanotyöstä
- LVI -alan tuntemus


Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät alustavasti ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Mahdollisuus on työllistyä myös pidempikestoiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja palkkaus sopimuksen mukaan teknologia tes:iä mukaillen.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi tarkasti, minkälaista osaamista juuri Sinulla olisi meille tarjottavana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio, 0405603013 (arkisin 8-16), maija.kallio@go-on.fi.