(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme Joensuun lähialueella toimivalle asiakkaallemme kokoonpanijoita.

Työtehtävät koostuvat mm. erilaisista käsikokoonpanon työvaiheista, jotka edellyttävät huolellisuutta, sorminäppäryyttä ja pitkäjänteisyyttä. Työskentely tapahtuu aluksi 2-vuorossa, mutta valitulla henkilöllä tulee olla valmius työskennellä myös 3-vuorossa.

Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpano-, laadunvalvonta- ja viimeistelytehtävistä katsotaan eduksi, mutta odotamme hakijalta ennen kaikkea reipasta asennetta, oppimiskykyä ja kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työhön. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta mahdollista suorittaa myös työssä.

Työ alkaa tammikuussa, mutta valinnat tehtäviin suoritetaan ennen joulua, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Aluksi töitä on tarjolla muutama kuukausi, mutta hyvälle tekijälle pidemmäksikin aikaa.

Lisätietoja tehtävästä: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.