(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme asiakkaallemme raskaan kaluston kokoonpanijaa 

Työnkuvaus

Työpäiviisi kuuluu kokoonpanoa liittyen raskaaseen kalustoon. Työkuva on monipuolinen ja itsenäinen ja pääset kehittämään työtapaasi tehokkaaksi ja mielekkääksi. Asennusta tehdään työpareittain. 

Työssä menestyminen edellyttää

Metallialan koulutus ja/tai kokemus metallitöistä auttaa työssä menestymistä. Osaat käyttää perustyökaluja ja olet innokas opettelemaan ja kehittämään uusia asioita. Kokoonpanotyö vaatii myös hydrauliikkaosaamista, hyviä ongelmanratkaisutaitoja, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta sekä oma-alotteisuutta. Myös hitsaustaito lasketaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätön.

Mitä tarjoamme

Monipuolisen ja kiinnostavan metallialan työn. Saat työhön hyvän perehdytyksen alan ammattilaiselta ja työtä tehdään osaavan työparin kanssa. Työ alkaa vuokrasuhteena, mutta mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen on. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

Elina Forssell

HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

040-7069967