(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Vaasaan metallialan yritykseen sorminäppäryyttä vaativaan tehtävään KOKOONPANIJOITA.

Aikaisempi kokemus metallialalta on eduksesi ja käsitöiden tekemisestä voi olla hyötyä tässä tehtävässä suoriutumiseen. Työ on 2- vuorotyötä.

Tarjoamme määräaikaisen työtehtävän arvostetulla asiakkaallamme ja mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräaikaisen päättyessä.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Anita Koskinen, 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.