(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää kokoonpanotehtäviin Keravalla sijaitsevaan metallialan yritykseen.

Työnkuvaus

Työssä toimit kokoonpanijana. Työ sisältää esimerkiksi jää- ja kylmäkaappien esikokoonpanoa kuten eristämistä.

Työn edellytykset

Etsimme työntekijöitä, joilla on käsillä työnteon taitoa sekä reipasta asennetta. Teetkö huolellista työnjälkeä etkä kavahda fyysistä työtä? Voit olla kokenut tekijä tai urasi vasta-alkaja, kunhan osaat lukea piirustuksia. Toivomme myös, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tarvittaessa tiimityöskentely sujuu. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta henkilöltä toivotaan valmiutta satunnaisiin iltavuoroihin. Katsomme eduksesi

-Aikaisemman työkokemuksen kokoonpanotehtävistä
-Metallialan koulutuksen
-Levyteknologian tuntemuksen

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Asiakasyrityksemme toimitilat ovat viihtyisät ja työilmapiiri kannustava. Yritys tarjoaa mahdollisuuden kuntosaliharjoittelulle toimitiloissaan. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Työaika on 40h/vk ja työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi