(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Iisalmeen kokoonpanijaa.

Työtehtäviin sisältyy pienten osien ja opetusvälineiden kokoonpanoa erilaisia menetelmiä käyttäen, muunmuassa ruuvaamalla, liimaamalla ja teippaamalla. Eduksi tässä työssä on aikaisempi kokemus juotostehtävistä, ja sähköalan koulutus/työkokemus. Myös aikaisempi kokemus tehdastyöstä on plussaa.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät elokuun loppuun. Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta vuokratyösuhteena.

Jos siis tunnistit tästä ilmoituksesta itsesi, lähetä hakemus oitis! Suoritamme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.