(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää kokoonpanotehtäviin Keravalla sijaitsevaan metallialan yritykseen.

Työnkuvaus

Työssä toimit kokoonpanijana. Työ sisältää esimerkiksi jää- ja kylmäkaappien esikokoonpanoa kuten eristämistä.

Työn edellytykset

Etsimme työntekijöitä, joilla on käsillä työnteon taitoa sekä reipasta asennetta. Teetkö huolellista työnjälkeä etkä kavahda fyysistä työtä? Voit olla kokenut tekijä tai urasi vasta-alkaja, kunhan osaat lukea piirustuksia. Toivomme myös, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tarvittaessa tiimityöskentely sujuu. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta henkilöltä toivotaan valmiutta satunnaisiin iltavuoroihin. Katsomme eduksesi

-Aikaisemman työkokemuksen kokoonpanotehtävistä
-Metallialan koulutuksen
-Levyteknologian tuntemuksen

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Asiakasyrityksemme toimitilat ovat viihtyisät ja työilmapiiri kannustava. Yritys tarjoaa mahdollisuuden kuntosaliharjoittelulle toimitiloissaan. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Työaika on 40h/vk ja työsuhteessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Hakuprosessi

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti kotisivujemme kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi suoraan Timolle! Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi