(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme työntekijää kokoonpanotuotannon monipuolisiin työtehtäviin.

Kyseessä on isojen kokonaisuuksien kokoonpano sekä asennustehtävät ja työt tehdään pääosin käsin. Työt alkavat mahdollisimman pian ja aluksi töitä on luvassa huhtikuun loppuun asti. Töiden on mahdollista jatkua pidempäänkin. Työskentely tapahtuu päivävuorossa.

Aikaisempi työkokemus teollisuuden kokoonpano tai asennus tehtävistä katsotaan eduksi ja myös muu tekninen tausta on plussaa. Työssä pärjääminen edellyttää reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Myös loogista päättelykykyä tarvitaan, sillä työntekijä suunnittelee itse päivän työjärjestyksen tehtävälistan saatuaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin jätä hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.