Kokoonpanija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme hyvämaineiselle ja tunnetulle metallialan asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle kokoonpanijaa. Työ on esimerkiksi erilaisten metallikehikoiden kokoonpanotyötä (käsityökaluin, mittaamista, poraamista, ruuvaamista yms.). Työ on vaihtelevaa, sillä kappaleet tehdään aina tilauksen mukaan. Työtä tehdään osastosta riippuen joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa (ma-pe, 40h/vko).

Hakijoilta toivomme

- hyvää fyysistä kuntoa (raskaita kappaleita)

- aiempaa työkokemusta esim. metalli- tai rakennusalalta

- hyviä kädentaitoja

- kuvienlukutaitoa

- luotettavuutta ja valmiutta aloittaa työt pikaisesti.

Työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä. Osaavalla työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Jani Raatikainen 050 337 7959


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1207236
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Ylöjärvi