(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme puusepänteollisuuden alan asiakkaallemme Lahteen motivoitunutta ja osaavaa KOKOONPANIJAA asiakasprojektiin.

Työtehtäväsi on sohvien, lepotuolien, rahien runkojen ja muiden huonekalujen käsikokoonpanoa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää alustavasti muutaman kuukauden, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti. 

Sinulla on mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään soveltuva koulutus, esim. puuseppä, katsotaan eduksi. 

Olet työotteeltasi huolellinen ja tarkka, sekä hyvä työn jälki on sinulle kunnia-asia. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että ryhmässä ja osaat toimia tehokkaasti myös kiireen keskellä, sillä työssä vaaditaan myös ripeyttä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi