(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä
tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Suupohjan alueelle muovialan KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtäviisi kuuluu kokoonpano- sekä pakkaustyöt.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita ja oma-aloitteisia henkilöitä, joilta löytyy hyvää asennetta työntekoon. Toivomme hakijoilta hyvää käsimotoriikkaa ja hahmotuskykyä.
Työ sisältää erilaisten pakkausten nostelua, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä pärjäämiseen. Suomen kielen taitoa tarvitaan työohjeiden tulkintaan.

Tarjoamme työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi määräaikainen, mutta tämän jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi etsimämme reippaan asenteen omaava henkilö, jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.