(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Etsimme arvostetulle asiakkaallemme metalliteollisuusyritykseen Kurikkaan KOKOONPANIJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään 2- vuorossa. Työ on kokoaikaista työtä.

Hakemallamme henkilöllä on entuudestaan työkokemusta kokoonpanosta ja hän osaa lukea piirustuksia ja työskennellä niiden pohjalta. Reipas työote ja oma-aloitteisuus ovat tärkeässä roolissa työssä pärjäämiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa alan johtavalla toimijalla, nykyaikaiset työvälineet, mukavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen.

Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Työsuhde solmitaan Go On Seinäjoen kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, puh. 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.