(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme E Avenue Oy:n  Keravan toimipisteelle tarkkaa ja huolellista kokoonpanijaa teollisuussähkökeskuksien kokoamiseen.

Työ vaatii hyvää hahmotuskykyä sekä piirikaavioiden ja ohjeiden lukutaitoa. Aikaisempi kokemus kojeisto- tai mekaniikka-asennuksista on eduksi, mutta ei välttämätön.

Voit olla vastavalmistunut, alaa vaihtamassa tai alalla jo jonkin aikaa työskennellyt. Arvostamme ensisijaisesti vastuuntuntoista ja ripeää otetta työhön, halua kehittyä sekä kiinnostusta keskusasennukseen.

Tarjoamme kokopäiväisen työn määräaikaisessa työsuhteessa, josta on mahdollisuus työllistyö asiakasyrityksen palvelukseen. Asiakasyritys mahdollistaa liukuvan työajan siistissä sisätyössä sekä mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistaan asiakasyrityksen koko keskusvalikoimaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Keravan Myllynummessa. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Tii Möltsi, tii.moltsi@rtkpalvelu.fi, 044 412 4734

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.