(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme kokoonpanijaa Lahteen päivätyöhön.

Työhösi kuuluu koota käsin asiakasyrityksen tuotteita. Perustyökalut, kuten paineilma- sekä sähkötyökäsikoneiden käyttö on työssäsi arkipäivää, joten katsomme kokemuksen näiden käytöstä tehtävässä ehdottomaksi eduksi. Työ vaatii jonkin verran voimaa ja valmiutta fyysiseen työhön, sillä koottavien tuotteiden siirtelyn/nostelu vaatii voimaa.

Lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta jonkinlaisista kokoonpanotehtävistä sekä esimerkiksi puu/metallialan tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työntekoon ja sillä pääsee jo pitkälle.

Tarjolla on käytännönläheinen ja kokoaikainen työ omalla alallaan hyvin menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta, mutta haussa on nimenomaan pidemmäksi aikaa työhön sitoutuvia henkilöitä. Hyvin työstään suoriutuvalla on myös mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen töihin.

Työaika tehtävässä on arkipäiviin sijoittuva päivätyö.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, hae meille ohessa olevan hakupainikkeen tai rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi ja työ-/koulutustaustastasi.

Lisätietoja voit halutessasi kysellä puhelimitse Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.