(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme metalliteollisuuden asiakkaallemme Heinolaan KOKOONPANIJAA. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä 6 kuukauden pituisella määräaikaisuudella Heimon kautta, jonka jälkeen osaavalla tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille.

Työtehtävät ovat metallin kokoonpanoa ja työstöä, kuten mm. särmäystä, pistehitsausta. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta edellytämme valmiutta vuorotyöhön työmäärän niin vaatiessa. 

Sinulla on aktiivinen ja ahkera työote sekä motivoitunut asenne työntekoon. Sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä. Olet huolellinen, tarkka ja ripeä työssäsi, sekä omaat reippaan ja tekevän asenteen. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi