(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme asiakkaallemme Naarajärvelle kokoonpanijoita teknologiateollisuuden tuotteiden pariin.

Työ on käsityökaluilla tapahtuvaa kokoonpanoa, joten voit taustaltasi olla esimerkiksi sähkö-, kone- ja metallitekniikan tai autonasennuspuolen käynyt tekijä.

Etsimämme henkilöt ovat ripeään työhön kykeneviä ja oikean asenteen omaavia henkilöitä, jotka kykenevät perehdytyksen jälkeen myös itsenäiseen ja tuottavaan työhön.

Tehdas on kiinni vkot 28-31, jolloin töitä ei ole tarjolla. Aloitusaika katsotaan tekijän mukaan ja se on joko heti sopivan henkilön löydyttyä tai sitten tehtaan kiinniolon jälkeen.

Hae paikkaa mahdollisimman pikaisesti. Aloituksesta riippumatta valinnat henkilöistä tehdään mahdollisimman pian ja heti sopivien löydyttyä.

Lisätietoja: Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.