(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Etsimme asiakkaallemme Orimattilaan kokoonpanotehtävistä kokemusta omaavia reippaita henkilöitä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä sekä esimerkiksi puu/metallialan tai muuta soveltuvaa ammatillista koulutusta. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja positiivinen asenne työntekoon. Perustyökalujen, kuten paineilma- sekä sähkötyökäsikoneiden käytön tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjolla on kiinnostava ja kokoaikainen työ omalla alallaan hyvin menestyvässä yrityksessä. Työt alkavat määräaikaisena Baronan kautta, mutta haussa on nimenomaan pidemmäksi aikaa työhön sitoutuvia henkilöitä. Hyvin työstään suoriutuvalla on myös mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen töihin.

Työajat ovat ma-pe klo 7-15.30.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, hae meille rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi ja kerro aikaisemmasta kokemuksestasi ja työ-/koulutustaustastasi.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä sähköpostitse osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Barona on suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, huomioimme sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.