(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko näppärä käsistäsi, loistat tietoteknisillä taidoillasi ja osaat laittaa laitteita kasaan? Etsitkö työtä, jossa pääset oppimaan paljon uutta ja haastamaan itsesi, sekä työskentelemään osana tiivistä työporukkaa.

Haemme asiakkaallemme Vantaan Koivuhakaan ahkeraa työntekijää mekaaniseen kokoonpanotyöhön päivävuoroon. Työ alkaa määräaikaisella työsuhteella, mutta hyvin työssä pärjäävälle ja viihtyvälle henkilölle on aito mahdollisuus jatkoon.

Tehtävänäsi on etäluettavien sähkömittareiden mekaaninen kokoonpano, valmiiden tuotteiden testaaminen sekä pakkaustyöt. Sähköalan koulutus ja aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpanotöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tehtäviin opastetaan hyvin. Toivomme sinulta myös hyviä tietoteknisiä taitoja esimerkiksi Office-ohjelmien käytöstä. Tärkeintä työssä menestymiseen ovat oikea asenne työtä kohtaan, rutiininsietokyky sekä halu ja kyky oppia uutta. Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä kerryttämään työkokemustasi sekä kehittämään ammattitaitoasi, tai tutustumaan sinulle täysin uudenlaiseen alaan. Haluamme kouluttaa sinusta raudankovan ammattilaisen sähkömittareiden kokoonpano-, testaus- ja korjaustöissä. Pääset osaksi pientä ja tiivistä työporukkaa työskentelemään siistissä ja mukavassa työympäristössä, jossa ahkeruudesta palkitaan.

Haastattelut ja mahdollinen valinta tehdään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta, yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen topi.peltoluhta@barona.fi