(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme asiakkaallemme Hämeenlinnaan

KOKOONPANIJAA

Työnkuvaan kuuluu loppukokoonpano, testaus, asennus, käyttöönotto ja kuljetukseen valmistelu. Työ on krouvimpaa, ja työkalutkin välillä metrin mittaisia, joten fysiikka tulee olla kunnossa. Kokoonpanossa on hydrauliikkaa, testausta, säätöjä. Sopiva koulutus (esim. koneasentaja) ja työkokemus sekä kaivinkoneen käyttötaito luetaan eduksi.

Kuvienlukutaito ja voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytyksenä työn suorittamiselle. Työ on 1-vuorotyötä, ma-pe 6.30 -15. Palkkaus on TESn mukainen. Työ alkaa 6 kk vuokratyönä, mutta hyvälle kaverille on mahdolisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille. 

Tarjoamme pitkäaikaisen paikan vakaassa yrityksessä sekä hyvät työterveyspalvelut Terveystalon kautta.

Mikäli paikka kiinnostaa, täytä hakemus kotisivujemme kautta www.rtkhenkilostopalvelu.fi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja Heli Pihkakoski, puh. 044 412 4854.

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.